E-Twinning Projemizin Ocak Ayı Faaliyetlerini Tamamladık

E-Twinning Projemizin Ocak Ayı Faaliyetlerini Tamamladık

Okulumuz Psikolojik Danışma ve Rehberlik Servisi tarafından yürütülen "Gücünü Karakterinden Al" konulu uluslararası e-Twinning projemizde 2022 ocak ayı faaliyetlerimizi tamamladık. 

GÜCÜNÜ KARAKTERİNDEN AL E-TWINNING PROJESİ NEDİR?

Pandemi nedeniyle öğrencilerimizin psikolojik sağlamlığı zarar görmüştür. Psikolojik sağlamlığı güçlendirmenin yolu ise karakterimizdeki olumlu yönleri farketmek ve geliştirmektir. Projemizle öğrencilerimizin güçlü karakter özelliklerini ve erdemlerini fark ederek pandeminin olumsuz etkilerinden kurtulmalarını, okula aidiyet duygularının gelişmesini hedeflemekteyiz. Projemizde asıl amacımız; eğitim öğretim faaliyetlerinin yalnız bilişsel düzeye hitap edecek şekilde düzenlenmesinin önüne geçmek amacıyla okul psikolojik danışmanları olarak öğrencilere yönelik sürdürdüğümüz rehberlik faaliyetlerini uygulayacağımız etkinliklerle daha etkili ve eğlenceli hale getirmektir.

Projemiz yaş grubu olarak ilkokul ve ortaokul düzeyi göz önünde bulundurularak uygulayacağımız etkinlikler aracılığıyla faydalı ve verimli gelişim ortamı oluşturulacağı düşünülerek tasarlanmıştır. 

07.02.2022 95

07-02-202207-02-2022