Şehit Onbaşı Ramazan Nayır İmam Hatip Ortaokulu

Vizyon: Bilgi çağının gerektirdiği donanımı kazanmayı ilke edinmiş bir okul olarak vizyonumuz: Öğrencilerimizin, kendine güvenen, ideallerini gerçekleştirmeye istekli, toplum içinde başkalarının hak ve özgürlüklerine saygı duyan birey olmalarını sağlamak; her öğrencimizin içindeki çok yönlü becerilerini ortaya çıkarmayı amaçlayarak onların haklarını koruyabilen, güven, hoşgörü ve sevginin hakim olduğu bir okul ortamı oluşturmaktır.

Misyon: Evrensel ve milli değerlerin farkında olarak vizyonumuz: Geldiği kökleri unutmadan değişime ve gelişime açık, demokratik toplum düzenini benimseyen, kendine güvenli, çevresine saygılı, çok yönlü ve farklı düşünebilen, özgür, hoşgörülü, katılımcı, sorumluluk sahibi ve ahlaklı bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 08.30 - 16.10
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %95
Sportif Etkinlikler: Okulumuzda güreş, masa tenisi, voleybol ve futsal takımları bulunmaktadır ve lisanslı 50 sporcumuz vardır.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: OKULMUZ 16 DERSLİKLİ OLUP 8 DERSLİK AKTİF KULLANILMAKTADIR.

WEB - https://sehitonbasiramazannayirihoo.meb.k12.tr

Adres - ALİBABA MAH. TÜRKMEN CAD. NO 22/1 MERKEZ / SİVAS

Öğretim Şekli :GÜNDÜZLÜ

Yerleşim Yeri - OKULUMUZ SİVAS MERKEZ ALİBABA MAHALLESİ TÜRKMEN CADDESİ NO:22/1 ADRESİNDE (ÇARŞAMBA PAZARI MEVKİİ) YER ALMAKTADIR.

Adres - ALİBABA MAH. TÜRKMEN CAD. NO 22/1 MERKEZ / SİVAS

Ulaşım ŞEHİR MERKEZİNDEN HALK OTOBÜSLERİ İLE ON DAKİKADA ULAŞIM SAĞLANMAKTADIR.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Şehir merkezine 3 km uzaklıktadır.